Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Mam pytanie czy ktos mi moze powiedziec kiedy w czerwcu wyplacane jest feriepenge ? I czy idzie to przez pracodawce czy przez komune czy jak? Bo czerwiec sie zaczal a my feriepenger nie mamy jeszcze i sie zastanawiam czy to nie jakis walek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
MóJ Mąż ZAWSZE DOSTAJE TE PIENIążKI W LIPCU(A DOKLADNIE NA POCZąTKU LIPCA) BO TAK USTALIŁ Z SWOIM SZEFEM.TE PIENIążKI WYPŁACA PRACODAWCA.DOPIERO JEST POCZąTEK CZERWCA WIęC NAPEWNO DOSTANIECIE TE PIENIążKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia25)
Wiking
przeciez feriepenge to sa pieniadze od firmy na wakacje wiec nie wiem czemu ty piszesz czy ida przez firme
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Poprostu chcialam sie dowiedziec czy ida one przez firme czy przez jakies inne urzedy bo wiem ze szwagier dostal pieniadze gdy zostal zwolniony z pracy przez komune a nie przez pracodawce dlatego bylo moje pytanie. nie rozumiem twojego zdziwienia przeciez kazdy ma prawo zapytac i sie dowiedziec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
mój mąż dostanie te pieniadze dokladnie 12 czerwca i wyplaca mu jego firma.ale niewiem czy wszystkie firmy wyplacają wjednym terminie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Dzieki dziewczyny za info Bo juz sie balam ze szef chce go wykrecic na feriepenge. Ale i tak dostanie chyba z ostatnia wyplata bo jutro dostaje wypowiedzenie z pracy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
kropcia w norwegi wyplacane jest 11 pensji +feriepenge jako 12 poniekad. zawsze w czerwcu wszyscy dostaja pieniadze na urlop a nie dostaja pensji.tak dla jasnosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-15  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Ola Kotwicka
(kropcia1)
Stały Bywalec
Jak nie dostaja pensji? To jest bez sensu!! Skoro ktos pracuje caly miesiac to pensja mu sie nalezy chyba! pozatym kwota ktora przyszla mezowi w tym miesiacu jako pensja na pewno nie byla feriepenge bo z tego co mi wiadomo powinien dostac kolo 13 tys a wyplaty bylo duzo mniej wiec to niemozliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(magtis)
Wiking
pod koniec czerwca wypłacana jest feriepenge a wypłata za czerwiec przychodzi w lipcu, tak przynajmniej jest w firmie mojego męża
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
szczerze to co firma to inaczej, moj maz w zeszlym tygodniu dostal wyplate teraz 12 dostanie feriepenge a za tydzien normalnie znow wyplate wiec niewiem ale 12 powinni wyplacic ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok